Miksi animaatio?

14.12. klo 10-11
WEBINAARI

Webinaarissa opit miksi sinunkin seuraavan videosi kannattaisi olla animaatio

Sopiiko animaatio joihinkin markkinoinnin tavoitteisiin erityisen hyvin tai huonosti? Voiko animaatiolla välittää tunteita vai vaaditaanko siihen aina kuvattua materiaalia? Animaatio on halpaa vai onkohan se sittenkin todella kallista? Näitä ja muita myyttejä pureskellaan tulevassa webinaarissa, sekä kerrotaan miksi animaatio on monesti ylivoimainen vaihtoehto mainonnan toteuttamiselle. Webinaarin jälkeen tiedät kuinka hyödynnät animaatiota parhaalla mahdollisella tavalla osana videomarkkinointiasi.

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Oskari Friman
Oskari Friman
Head of Animation, Videolle
Tapio-Haaja
Tapio Haaja
Päävideostrategi ja kehitysjohtaja, Videolle

Oskari vetää Videolle animaatiotiimiä ja on ollut mukana firman tarinassa melko alusta asti. Oskarilla on vankka kokemus videoiden toteuttamisesta alusta loppuun monipuolisella työkalupakilla, johon sisältyy kaikki 2D- ja 3D-animaatioista kuvattuun kuvaan. Monipuolinen osaaminen, kokemus ja intohimo tekemiseen tukevat kokonaisuuksien hahmottamista ja näkyvät tyylikkäinä lopputuloksina. Pakettiin kuuluu myös rakkaus musiikkia ja värikkäitä sukkia kohtaan.

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Täyttämällä tietosi annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin / tilaa webinaarin tallenne