21. Maaliskuuta 2019 @ 15.30 - 19.00
Nosturi, Helsinki

 

Videomarkkinointi 2020

 

 

 

Ilmoittaudu nyt!


white-down-arrow

Videomarkkinointi 2020 – Kuinka huomiosota voitetaan?

Kohtaamme päivittäin 4-10K markkinointiviestiä, joista häviävän pieni osuus tavoittaa huomiomme. Huomion määrä on rajattu, mutta vakio. Siksi tämän päivän yritysten suurimpia haasteita ovat erottautuminen ja huomion ansaitseminen. Miten hyödyntää videoviestintää tavoitteellisesti ja näkyvästi? Inspiroidu tapahtumassamme yritysaktivismista, tarinankerronnasta, rohkeudeusta ja uuden ajan vaikuttajamarkkinoinnista.

Suuren suosion vuoksi tapahtuma on valitettavasti täynnä, mutta täyttämällä yhteystietosi, tulet saamaan tapahtuman tallenteet sähköpostiisi tapahtuman jälkeen. Jos paikkoja vapautuu, ilmoitamme myös siitä sinulle sähköpostitse. 

 

 

  

Tapahtuman puhujat

Ina-1
Ina Mikkola
Venla-voittaja

Rohkeus. Toimittaja ja Venla-voittaja Ina Mikkola kertoo mitä se tarkoittaa, miten sitä voi kasvattaa ja mitä tapahtuu, jos sen unohtaa. Ina osaa erottautua, ottaa riskejä ja asettaa itsensä alttiiksi kritiikille. Puheessaan hän avaa sitä, että kaikessa sisällössä on loppuen lopuksi kyse vaikuttamisesta – etenkin jos käsitellään kontroversiaaleja aiheita. Mitä me voisimme oppia Inalta markkinointimielessä?
Topi
Topi Lintukangas
Brandi- ja markkinointijohtaja, Reima

Reiman brändi- ja markkinointijohtaja Topi Lintukangas uskoo tarinkankerronnan voimaan ja huomion ansaitsemiseen yrityksen missiota ja arvomaailmaa kommunikoivilla sisällöillä ja niiden ympärille rakentuvilla teoilla. Puheessaan Topi tuo esiin keinoja tehokkaaseen ja huomiota herättävään markkinointiin, joka perustuu mission tarinallistamiseen ja merkitykselliseen sisältöön aikana, jota määrittää informaation ylitarjonta.
Riikka
Riikka Leppänen
Yritysvastuuasiantuntija, FIBS

Riikka Leppänen on yritysvastuun ja yritysaktivismin asiantuntija Suomen johtavasssa yritysvastuuverkostossa FIBSissä. Puheenvuorossaan Riikka lähestyy erottautumisteemaa yritysten arvojohtajuuden ja yhteisunnallisen roolin tiimoilta. Mitä on yritysaktivismi ja millaisilla kampanjoilla edelläkävijäyritykset ovat kohauttaneet Suomessa ja maailmalla? Miten kaapataan vastuullisten asiakkaiden, kumppaneiden ja sijoittajien huomio?
Joona
Joona Haatainen
Toimitusjohtaja, Troot Network

Arvojen ja mielipiteiden esiintuominen, aitous ja erottautuminen. Troot Networkin toimitusjohtaja Joona Haatainen korostaa arvoihin nojaamista ja luovaa hulluutta brändin oman YouTube-kanavan rakentamisessa ja vaikuttajayhteistyön voimaa. Mutta miten rakentaa oman näköinen ja huomiota herättävä vaikuttajamarkkinointikampanja brändin omassa kanavassa?

Tilaa tapahtuman tallenteet alta!