21. Maaliskuuta 2019 @ 15.30 - 19.00
Nosturi, Helsinki

 

Videomarkkinointi 2020

 

 

Videomarkkinointi 2020 -tapahtumamme toi yhteen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia sekä inspiroivia puheenvuoroja videomarkkinoinnin trendeistä ja kuumimmista puheenaiheista. Tapahtumassa tartuttiin aiheisiin rohkeus, yritysaktivismi, tarinankerronta ja uuden ajan vaikuttajamarkkinointi. Lue lisää tapahtumasta alta ja lataa tallenteet!

 


white-down-arrow

 

Videolle_tapahtuma2019_aftermovie_v05

 

Ina Mikkola, Venla-voittaja

Rohkeus. Toimittaja ja Venla-voittaja Ina Mikkola kertoo mitä se tarkoittaa, miten sitä voi kasvattaa ja mitä tapahtuu, jos sen unohtaa. Ina osaa erottautua, ottaa riskejä ja asettaa itsensä alttiiksi kritiikille. Puheessaan hän avaa sitä, että kaikessa sisällössä on loppuen lopuksi kyse vaikuttamisesta – etenkin jos käsitellään kontroversiaaleja aiheita. Mitä me voisimme oppia Inalta markkinointimielessä?

 

videolle_tapahtuma_2019_tallenne_ina_mikkola_02m

 

  

Topi Lintukangas, Reima

Reiman brändi- ja markkinointijohtaja Topi Lintukangas uskoo tarinkankerronnan voimaan ja huomion ansaitsemiseen yrityksen missiota ja arvomaailmaa kommunikoivilla sisällöillä ja niiden ympärille rakentuvilla teoilla. Puheessaan Topi tuo esiin keinoja tehokkaaseen ja huomiota herättävään markkinointiin, joka perustuu mission tarinallistamiseen ja merkitykselliseen sisältöön aikana, jota määrittää informaation ylitarjonta.

 

 

 

videolle_tapahtuma_2019_tallenne_topi_lintukangas_reima_01m-4

 

Riikka Leppänen, FIBS

Riikka Leppänen on yritysvastuun ja yritysaktivismin asiantuntija Suomen johtavasssa yritysvastuuverkostossa FIBSissä. Puheenvuorossaan Riikka lähestyy erottautumisteemaa yritysten arvojohtajuuden ja yhteisunnallisen roolin tiimoilta. Mitä on yritysaktivismi ja millaisilla kampanjoilla edelläkävijäyritykset ovat kohauttaneet Suomessa ja maailmalla? Miten kaapataan vastuullisten asiakkaiden, kumppaneiden ja sijoittajien huomio?

 

 

videolle_tapahtuma_2019_tallenne_riikka_leppanen_fibs_01m

 

Joona Haatainen, Troot Network

Joona Haatainen on Troot Networkin toimitusjohtaja ja vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri. Puheessaan Joona tuo esiin vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksia, joita on enemmän kuin tyypillisesti ajatellaan. Joona tuo esimerkkien avulla näkyväksi sen, että vaikuttajien avulla voidaan tehokkaasti lähestyä kaikenlaisia ja kaiken ikäisiä kohderyhmiä. Mutta miten rakentaa oman näköinen ja huomiota herättävä vaikuttajamarkkinointikampanja?

 

 

videolle_tapahtuma_2019_tallenne_joona_haatainen_troot_01m

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa seuraavasta tapahtumasta? Täytä tietosi alle!

* Täyttämällä tietosi annat samalla luvan Videolle.fi:lle olla sinuun yhteydessä mailitse/puhelimitse. Lisää tietosuojaselosteessa.