Digitaalisen videomarkkinoinnin koulutus

Markkinoinnin, myynnin ja viestinnän ammattilaisille
6.10.2020
VIRTUAALISESTI

Opi tekemään tuloksekasta videomarkkinointia

Video on digitaalisen viestinnän formaateista tehokkain tunteiden herättäjä ja tarinoiden välittäjä. Suuri osa yrityksistä osaa hyödyntää videota markkinoinnissaan, mutta vasta harva on onnistunut valjastamaan videon koko potentiaalin. Vielä vuosikymmen sitten videoita käytettiin pääasiassa brändin rakentamiseen televisiossa, mutta nykyään videoita tehdään ostopolun kaikkiin vaiheisiin ja useisiin jakelukanaviin. Tämä muutos on luonut markkinoijille uudenlaisia vaatimuksia ymmärtää nopeasti kehittyvää videomarkkinoinnin kenttää. Video on osa jokaisen modernin markkinoijan työkalupakkia. Tässä koulutuksessa saat kattavan käsityksen digitaalisen videomarkkinoinnin kentästä ja konkreettisia neuvoja videomarkkinoinnin toteuttamiseen tavoite- ja tuloslähtöisesti.

digitaalisen videomarkkinoinnin peruskurssi

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu? 

Koulutus on suunniteltu markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videomarkkinointia kokonaisvaltaisesti. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä erityistä lähtötasoa, mutta sopii myös videomarkkinoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille. Koulutus on hyödyllinen myös jokaiselle markkinoinnin ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa ymmärrystään videon hyödyntämisestä markkinoinnissa.

Koulutuksen hyödyt:

  • Saat kattavan kokonaiskuvan digitaalisesta videomarkkinoinnista ja sen mahdollisuuksista
  • Opit suunnittelemaan erottuvaa videoviestintää tavoitelähtöisesti
  • Ymmärrät jakelukanavien merkityksen ja osaat suunnitella kohderyhmät tavoittavaa sisältöä eri kanaviin ja ostopolun kaikkiin vaiheisiin
  • Tiedät miten videosisältöä suunnitellaan strategialähtöisesti ja tukemaan liiketoiminnan tavoitteita  
  • Opit miten videoiden tuotantoprosessi ja hinta muodostuvat ja osaat tilata videosisältöä ulkoiselta toimijalta.
  • Ymmärrät millaista sisältöä yrityksesi voi tuottaa in-house ja milloin on hyödyllisintä ulkoistaa suunnittelu ja videotuotanto.
  • Koulutuksen jälkeen saat elinikäisen pääsyn Videolle alumni Slack-ryhmään, jossa saat ajankohtaisia vinkkejä, kutsuja tapahtumiin ja vastauksia kysymyksiisi videomarkkinointiin liittyen. 

Kouluttajasi videomarkkinoinnin huipulta

Tapio-Haaja-webinar
Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle
Saminelio
Sami Vallius
Kuvaaja & tuottaja, Videolle

Tapio Haaja, päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Sami Vallius, kuvaaja & tuottaja, Videolle

Sami on videotuotannon pitkän linjan ammattilainen, joka on työskennellyt videoiden parissa vajaan 20 vuotta kuvaajana, leikkaajana, tuottajana ja ohjaajana. Samin laaja kokemus videotuotannoista on kartutettu niin isojen TV-mainosten kuin pidempien, tarinallisten markkinointivideoidenkin saralta.

Koulutuksen aikataulu

09:00
-
09:30
Miksi käyttää videota markkinoinnissa
Miten videon käyttö markkinoinnissa on kehittynyt ja miten video vertautuu muihin sisältömuotoihin
09:30
-
10:00
Miten suunnitellaan videostrategia
Videostrategia on tarpeellinen työkalu jokaiselle yritykselle, joka hyödyntää videota markkinointiviestinnässään. Mitä kaikkea tulee huomioida onnistuneen videostrategian suunnittelussa?
10:00
-
10:15
Tauko
10:15
-
11:00
Oikeanlainen videosisältö ostopolun eri vaiheisiin
Miten videota hyödynnetään ostopolun eri vaiheissa? Millaiset sisältötyypit palvelevat tarkoitusta kussakin vaiheessa?
11:00
-
11:30
Digitaalisten jakelukanavien ominaispiirteet
Yhdellä videosisällöllä ei pärjää kaikissa kanavissa. Mitä tulee huomioida kun tehdään videomainontaa eri jakelukanaviin, kuten Facebookiin, YouTubeen ja Instagram Storiesiin?
11:30
-
12:30
Lounastauko
12:30
-
13:00
Hyviä lähestymistapoja digivideoiden suunnitteluun
Miten videoita suunnitellaan digiympäristöjen kuluttajakäyttäytymiseen sopivaksi ja mitä suunnitteluvaiheessa pitää ottaa huomioon?
13:30
-
14:15
Millainen on videoiden tuotantoprosessi?
Käydään läpi videoiden tuotantoprosessin eri vaiheet aina käsikirjoituksesta levitykseen.
14:15
-
14:30
Tauko
14:30
-
15:30
Miten onnistut tuotannoissa videotuotannon tilaajana
Miten videotuotannon hinta määräytyy ja paljonko tuotantoon tulee varata aikaa? Mistä tuotantoyhtiö ja asiakas vastaavat? Mitä tulee huomioida videon käyttöiässä ja oikeuksissa? Milloin harkita in-house -tuotantoa ulkoisen toimijan sijaan?
15:30
-
16:00
Mitä opimme tänään: yhteenveto

Koulutuksen ohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia. 

 

Osallistuminen virtuaalisesti: Koulutuksen hinta 490 €/HLÖ + ALV 24%

  • Hintaan sisältyy laadukas osallistava livestream Zoomin välityksellä
  • Maksutavat: koulutus laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.
  • Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa viimeistään 7 päivää ennen koulutusta, jolloin osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Osallistujaa voi yrityksen sisällä vaihtaa koulutuspäivään saakka.

 

Täyttämällä tietosi annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Ilmoittaudu nyt!