Videoiden voima rekrytoinnissa

TO 18.8. KLO 10-11
WEBINAARI

Opi kuinka erotut työntajana, kehität työnantajamielikuvaa ja parannat rekrytointia videoiden avulla

Rekrytointimarkkinat käyvät kierroksilla ja kilpailu oikeanlaisista osaajista kasvaa. Tässä ilmaisessa webinaarissa käydään läpi millaiset videot voivat auttaa rekrytoinnissa ja mitä rekrytointivideoita suunnitellessa tulisi ottaa huomioon. Webinaarin jälkeen osaat suunnitella paremmin videoita rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen.

 

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille markkinoinnin, viestinnän ja rekrytoinnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videota paremmin rekrytoinnissa.

Kouluttajasi videomarkkinoinnin huipulta

Susanna Rantanen, Emine 2022- Valokuvaaja Roosa Karhu
Susanna Rantanen
Co-founder & toimitusjohtaja, Emine
Tapio-Haaja
Tapio Haaja
Päävideostrategi ja kehitysjohtaja, Videolle

Susanna on Suomen ainoan työnantajabränditoimiston, Employer Branding Agency Eminen co-founder ja toimitusjohtaja. Hänet tunnetaan alan pioneerina ja modernin työnantajakuvan kehittämisen edelläkävijänä. Susannan kehittämä Vaikuttava Työnantajabrändi Metodi™️ noteerattiin vuonna 2020 yhdysvaltalaisen kattavan HR Tech julkaisun toimesta "game-changerina" työnantajakuvan kehittämisen saralla ja tämän ansiosta Emine nousi Euroopassa TOP 10 Employer Branding Agencies -listalle. Susanna on työskennellyt yli 20 vuotta kasvuyritysten HR:n, rekrytointien, yrityskulttuurin ja työnantajakuvan kehittämisen parissa. Eminen asiakkaita ovat mm. Rakettitiede, LeadDesk, Nortal, Veho, Valmet Automotive, Newsec, S-ryhmä, Esperi Care, Granlund, Insta Group, Helsingin kaupunki, Verkkokauppa.com ja Management Events.

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Täyttämällä tietosi annat meille ja Emine Oy:lle luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin / tilaa tallenne