Videoautomaatio – videomarkkinoinnin seuraava suuri mullistus

Tallenne katsottavissa
WEBINAARI

Videoautomaatiolla vauhtia markkinointiin

Videoautomaatio mahdollistaa tehokkaamman videomarkkinoinnin verrattuna perinteiseen videomarkkinoinnin malliin. Sen sijaan, että tehdään yksi video koko kohderyhmälle, voidaan videosta tehdä kymmeniä tuhansia variaatiota, ja kohdentaa ne oikeille henkilöille oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

 

Tässä maksuttomassa webinaarissa keskustellaan videoautomaation mahdollisuuksista ja käydään läpi miten videoautomaatio tehostaa markkinointia eri toimialoilla, kuinka lähteä liikkeelle videoautomaation hyödyntämisessä ja mitä se vaatii yritykseltä. Webinaarin jälkeen tiedät miten videoautomaatiota voidaan hyödyntää markkinoinnissa ja osaat ottaa sen osaksi markkinointisuunnitelmaasi.

 

Vau Company & Videolle

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Tapio-Haaja-webinar
Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle
Juuso Kaari-2
Juuso Kaari
Toimitusjohtaja, VAU Company

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

VAU Companyn toimitusjohtaja Juuso Kaari on visuaalisen silmän ja teknologisen luovuuden yhteensulautuma, joka ymmärtää pikselien sielunelämää syvällisesti. Juusolla on kokemusta mm. kansainvälisten elokuvien ja tv-sarjojen erikoistehosteiden parista, videopelien tuotannosta ja videotaiteen kuvaamisesta Hollywoodissa.

 

 

 

Täyttämällä tietosi annat meille ja VAU Companylle luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Katso webinaarin tallenne täyttämällä tietosi