Videot sisältömarkkinoinnissa 2021

TALLENNE KATSOTTAVISSA
WEBINAARI

Näin vauhditat liiketoimintaa videoilla

Videon vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden vuoksi videot ovat yhä merkittävämpi osa yritysten sisältöpalettia alkavana vuonna. Tässä webinaarissa opit, kuinka otat videot kiinteäksi osaksi sisältösuunnitelmaa ja saat videomarkkinoinnin avulla yhä parempia tuloksia tulevana vuonna 2021.

Sisältömarkkinoinnin onnistuminen edellyttää liiketoimintaa tukevien tavoitteiden määrittämistä ja ymmärrystä eri jakelukanavista sekä sopivien mittareiden asettamista.

Webinaarin jälkeen osaat suunnitella entistä tavoitteellisempaa sisältö- ja videomarkkinointia: ymmärrät miten rakennetaan sisältömarkkinoinnin tavoitteet liiketoiminnan tavoitteiden pohjalta, osaat huomioida kanavavalinnat ja määrittää tavoitteeseen sopivat mittarit.

Webinaarin puhujat sisältö- ja videomarkkinoinnin huipulta

Tapio-Haaja-webinar
Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle
Elli Mäkilä
Elli Mäkilä
Toimitusjohtaja, Storybound

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Elli Mäkilällä on 25 vuoden kokemus mediasta, sisällöntuotannosta, myynnistä ja liiketoimintajohtamisesta. Urallaan hän on työskennellyt aikakauslehtien vastaavana päätoimittajana, tv-tuottajana ja -käsikirjoittajana sekä media- ja mainosalan johtoryhmissä. Viime vuosina hän on kouluttanut sekä suomalaisia että ulkomaisia medioita ja mainostajia, ja toiminut IAB Finlandin Sisältömarkkinoinnin työryhmän puheenjohtajana 2017-2020. Native Advertising Institute on noteerannut Mäkilän julkaisun kahtena vuonna (2018 & 2019) 100 Significant Women in Native Advertising -kirjassa.

 

 

 

Täyttämällä tietosi annat meille ja Storyboundille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Katso webinaarin tallenne täyttämällä tietosi