Tuloksellisen videomarkkinoinnin Turbo Boost

Markkinoinnin, myynnin ja viestinnän ammattilaisille
TO 9.12. klo 9-12
VIRTUAALISESTI

Konkreettisia neuvoja videomarkkinoinnin toteuttamiseen tavoite- ja tuloslähtöisesti

Video on mainonnan muodoista tehokkain tunteiden herättäjä ja tarinoiden välittäjä. Suuri osa yrityksistä hyödyntää videota markkinoinnissaan, mutta vasta harva on onnistunut valjastamaan videon koko potentiaalin. Vielä vuosikymmen sitten videoita käytettiin pääasiassa brändin rakentamiseen televisiossa, mutta nykyään videoita tehdään ostopolun kaikkiin vaiheisiin ja useisiin jakelukanaviin. Tämä muutos on luonut markkinoijille uudenlaisia vaatimuksia ymmärtää nopeasti kehittyvää videomarkkinoinnin kenttää.

 

Video on osa jokaisen modernin markkinoijan työkalupakkia. Tässä koulutuksessa saat kattavan käsityksen videomarkkinoinnin kentästä ja konkreettisia neuvoja videomarkkinoinnin toteuttamiseen tavoite- ja tuloslähtöisesti. 

Kenelle koulutus on tarkoitettu? 

Koulutus on suunniteltu markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videomarkkinointia tuloksellisesti. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä erityistä lähtötasoa, mutta sopii erinomaisesti myös videomarkkinoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille. Koulutus on hyödyllinen myös jokaiselle markkinoinnin ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa ymmärrystään videon hyödyntämisestä markkinoinnissa.

Koulutuksen hyödyt:

  • Saat kattavan kokonaiskuvan videomarkkinoinnista ja sen mahdollisuuksista 
  • Opit suunnittelemaan erottuvaa videomarkkinointia tavoitelähtöisesti
  • Ymmärrät jakelukanavien merkityksen ja osaat suunnitella kohderyhmät tavoittavaa sisältöä eri kanaviin ja ostopolun kaikkiin vaiheisiin
  • Tiedät miten videosisältöä suunnitellaan strategialähtöisesti ja tukemaan liiketoiminnan tavoitteita 
  • Opit miten videomarkkinoinnin toimivuutta kannattaa mitata ja kuinka tehdä johtopäätöksiä datan avulla

Kouluttajasi videomarkkinoinnin huipulta

Tapio-Haaja-webinar
Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle
Tuomo Sinkkonen
Tuomo Sinkkonen
Media- ja datajohtaja, Videolle

Tapio Haaja, päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Tuomo Sinkkonen, Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista dentsusta. Dentsulla Tuomo toimi viimeiset vuodet videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja liikkuvan kuvan sanansaattajana toimien myös aktiivisena osana IAB:n videotyöryhmää.

Koulutuksen aikataulu

09:00
-
09:30
Tervetuloa & miksi käyttää videota markkinoinnissa?
Miten videon käyttö markkinoinnissa on kehittynyt ja miten video vertautuu muihin sisältömuotoihin  
09:30
-
10:15
Suunnittele videostrategia ostopolkua hyödyntäen
Videostrategia on tarpeellinen työkalu jokaiselle yritykselle, joka hyödyntää videota markkinointiviestinnässään. Mieti videomainonnan rooli, jakelukanavat, sisältötyyppi ja mittarit ostopolun kautta.
10:15
-
10:20
Tauko
10:20
-
11:15
Eri jakelukanavien ominaispiirteet ja niiden huomioiminen videoiden suunnittelussa 
Yhdellä videosisällöllä ei pärjää kaikissa kanavissa. Mitä tulee huomioida kun tehdään videomainontaa eri jakelukanaviin, kuten Facebookiin, YouTubeen, Instagram Storiesiin ja TikTokiin?
11:15
-
11:45
Videoiden mittaaminen ja johtopäätökset datan avulla
Mihin lukuihin kannattaa kiinnittää huomiota videomainonnan tuloksellisuuden mittaamisessa ja kuinka tehdään johtopäätöksiä datan avulla.
11:45
-
12:00
Mitä opimme tänään: yhteenveto 

Koulutuksen ohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia. 

Osallistuminen virtuaalisesti:

250 € / HLÖ + ALV 24%.

  • Hintaan sisältyy laadukas osallistava livestream Google Meetin välityksellä
  • Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa viimeistään 7 päivää ennen koulutusta, jolloin osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Osallistujaa voi yrityksen sisällä vaihtaa koulutuspäivään saakka.
  • Jos yrityksestä osallistuu useampi henkilö, hinta on 200 €/hlö + ALV 24 %.

 

Täyttämällä tietosi annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Ilmoittaudu koulutukseen 9.12.2021 (250 € + alv)!