TikTok tänään ja tulevaisuudessa

28.10. klo 10-11
WEBINAARI

Mitä kuuluu TikTokille syksyllä 2021?

Muutama vuosi sitten TikTok oli "se uusi videoalusta". Nykyisin se on osa useiden brändien videomarkkinointia ja toisaalta monelle täysin testaamaton mahdollisuus. Videolle:n media- ja datajohtaja Tuomo Sinkkonen ja päävideostrategi Tapio Haaja käyvät läpi, mitä TikTokin ensimmäiset vuodet ovat opettaneet palvelusta, sen parhaista käytännöistä ja potentiaalista osana videomarkkinoinnin kampanjoita. Ilmoittaudu mukaan alta!

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Tuomo Sinkkonen
Tuomo Sinkkonen
Media- ja datajohtaja, Videolle
Tapio-Haaja
Tapio Haaja
Päävideostrategi ja kehitysjohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista dentsusta. Dentsulla Tuomo toimi viimeiset vuodet videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja liikkuvan kuvan sanansaattajana toimien myös aktiivisena osana IAB:n videotyöryhmää.

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

 

Täyttämällä tietosi annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin / tilaa webinaarin tallenne