Videot ja tarinankerronta digiympäristöissä

31.8.2021 KLO 10-11
WEBINAARI

Kuinka rakentaa tuloksellisia videotarinoita 2021?

Tässä ilmaisessa webinaarissa Videolle:n ohjaaja-käsikirjoittaja Henna Seppälä sekä media- ja datajohtaja Tuomo Sinkkonen päivittävät tietosi videomuotoisesta tarinankerronnasta vuoteen 2021. Digitaalisiin kanaviin keskittyvässä koulutuksessa Henna ja Tuomo avaavat mekanismeja toimivien videotarinoiden  taustalla sekä kertovat millaiset videotarinat toimivat vuonna 2021. Webinaari sopii erityisesti kaikille, joita kiinnostavat digisopivien videotarinoiden rakentaminen, kohderyhmien huomioiminen tarinankerronnassa sekä tarinankerronnan onnistumisen mittaaminen. Ilmoittaudu mukaan alta!

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Henna Seppälä
Henna Seppälä
Käsikirjoittaja ja ohjaaja, Videolle
Tuomo Sinkkonen
Tuomo Sinkkonen
Media- ja datajohtaja, Videolle

Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä tuleva elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista Dentsusta. Dentsulla Tuomo on viimeiset vuodet toiminut videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja samalla liikkuvan kuvan sanansaattajana mm. IAB:n videotyörymän aktiivisena jäsenenä.

 

Täyttämällä tietosi annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin: