Outstream-videomainonta

TIISTAI 23.3.2021 KLO 10-11
WEBINAARI

Lisää tavoittavuutta ja vaikuttavuutta videomarkkinointiin

Outstream-mainonta eroaa perinteisestä instream-videomainonnasta siten, että se esitetään kuluttajan itse valitseman sisällön yhteydessä, kuten osana uutisartikkelia. Outstreamin valttikorttina pidetäänkin sen kontekstuaalisuutta ja hyvää huomioarvoa. Outstream-mainonta tarjoaa ehkä koko videomarkkinointikentän monipuolisimmat ja näyttävimmät mainosratkaisut, joissa vain luovuus on rajana. Siitä huolimatta outstream-mainonta ei vieläkään ole yleistynyt suomalaisten mainostajien kampanjoissa.  

Tässä ilmaisessa webinaarissa keskustellaan outstream-mainonnan mahdollisuuksista ja käydään läpi Smartclipin tutkimusten kautta miksi outstream-mainonta kannattaa. Webinaarin jälkeen tiedät mitä on outstream-mainonta, mihin outstream-mainonta soveltuu erityisen hyvin ja miten lähteä liikkeelle outstream-mainonnan hyödyntämisessä.

 

Webinaarin pääpuhujien lisäksi mukana panelisteina:

Valtteri Lahtinen, Head of Audio Video, GroupM Finland

Sina Reunala, Product Manager, Video Advertising, Alma Media

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Tapio-Haaja-webinar
Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle
Aki_Ronkainen
Aki Ronkainen
Head of Sales Finland, Smartclip

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Aki Ronkainen vastaa Smartclipin liiketoiminnasta ja myynnistä Suomessa. Hän on myös IAB:n videomainonnan työryhmän puheenjohtaja. Akilla on yli 10 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä mm. mediatalo Otavamediasta, mainostoimistosta ja sisältömarkkinointiyrityksestä.

 

 

 

Täyttämällä tietosi annat meille ja Smartclipille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin!