Ostopolku & videomainonnan tarinankerronta

ON-DEMAND
VIDEOSARJA

Opi luomaan toimivia tarinoita videon avulla kaikkiin ostopolun vaiheisiin

Videoiden käyttö on klassisesti painottunut ostopolun alkuvaiheeseen ja tunnettuuden lisäämiseen. Videon ollessa ylivoimainen tunteiden välittäjä, tiedon tiivistäjä ja huomion herättäjä, sitä kannattaa kuitenkin hyödyntää ostopolun kaikissa vaiheissa.

Tässä ilmaisessa videosarjassa käydään läpi minkälainen tarinankerronta, videotyypit ja jakelukanavat tyypillisesti toimivat parhaiten ostopolun eri vaiheissa. Videosarjan jälkeen osaat suunnitella paremmin videoita ostopolun kaikkiin vaiheisiin.

 

Kenelle videosarja on tarkoitettu?

Videosarja on tarkoitettu kaikille markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videota paremmin markkinoinnissaan.

Kouluttajasi videomarkkinoinnin huipulta

HENNA
Henna Seppälä
Käsikirjoittaja ja ohjaaja , Videolle
Tapio-Haaja
Tapio Haaja
Päävideostrategi ja kehitysjohtaja, Videolle

Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu.

Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Täyttämällä tietosi annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Katso ilmainen videosarja