Dynaaminen videomainonta -  tehoa videomarkkinointiin

TALLENNE
WEBINAARI

Dynaamisella videomainonnalla tehoa videomarkkinointiin

Dynaaminen videomainonta mahdollistaa tehokkaamman videomarkkinoinnin verrattuna perinteiseen videomarkkinoinnin malliin. Jos ennen tehtiin yksi video koko kohderyhmälle, voidaan videosta nykyään tehdä kymmeniä tuhansia variaatiota, ja kohdentaa ne oikeille henkilöille oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Tässä maksuttomassa webinaarissa keskustellaan dynaamisen videomainonnan mahdollisuuksista ja käydään Smartly.io:n casejen avulla läpi miten dynaaminen videomainonta tehostaa markkinointia eri toimialoilla. Webinaarin jälkeen tiedät miten lähteä liikkeelle dynaamisen videomainonnan hyödyntämisessä ja mitä se vaatii yritykseltä.

Webinaarin pääpuhujien lisäksi mukana panelisteina:

Arttu Raittila, Senior Consultant, Hopkins

Juuso Kaari, Toimitusjohtaja, VAU Visual Automation Company

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin ja mainonnan automaation huipulta

Tapio-Haaja-webinar
Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle
Riikka_Soderlund_pieni
Riikka Söderlund
Markkinointijohtaja, Smartly.io

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Riikka on työskennellyt kansainvälisen markkinoinnin parissa 15 vuotta ja toimii nykyään Smartly.io markkinointijohtajana. Smartly.io on sosiaalisen median mainonnan automaatioon keskittyvä ohjelmistotalo ja yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityksistä. Smartlyn työkalujen avulla videomainontaansa optimoivat esimerkiksi eBay, Uber ja Under Armour. Ennen Smartlya Riikka on työskennellyt mm. Lumenen, Marimekon ja Finnairin markkinoinnin parissa. 

 

 

 

Täyttämällä tietosi annat meille ja Smartly.io:lle luvan olla sinuun yhteydessä. Lisää tietosuojaselosteessa.

Katso ilmainen webinaari