TURVALLINEN VIDEOTUOTANTO PANDEMIAN AIKANA

 

Videotuotannon suunnittelu etäyhteyksien kautta

 
Videotuotannon suunnittelu on mahdollista toteuttaa etäyhteyksien (Zoom, Google Meet tms) avulla. Etätapaamisiin osallistuvat tarpeen mukaan asiakkuusvastaavan lisäksi tuotannon suunnitteluun tarvittavat henkilöt.
 

 

Turvalliset kuvaukset

 
Poikkeuksellisissa olosuhteissa kuvaukset järjestetään siten, että kuvauksiin osallistuvien henkilöiden määrä minimoidaan ja viranomaisten ajantasaisia ohjeita noudatetaan tarkasti. Kuvauksiin osallistuvat ainoastaan oireettomat henkilöt ja kuvausryhmä käyttää maskeja. Kuvauksiin matkustetaan aina henkilöautolla. 
 
 

Kuvauksiin osallistuminen etänä mahdollista

 

Isompiin kuvauksiin on mahdollista järjestää etäosallistuminen Zoomin välityksellä. Tämä mahdollistaa sen, että etäyhteyksien kautta pystyy keskustelemaan ohjaajan kanssa sekä seuraamaan pääkameran kuvaa omalta kotikoneelta.
 
 

Kommenttikierrokset kätevästi etänä

 

Käytössämme oleva etäkommentointiohjelmisto Frame.io mahdollistaa videoiden kommentoinnin etänä, silloin kuin tiimillenne parhaiten sopii. Kommentit on helppo lisätä tarkasti juuri niihin kohtiin, joihin muutoksia toivotaan. Näin säästyy myös tiimisi aikaa, kun kommentit saadaan helposti koottua yhteen paikkaan.
 
Ota yhteyttä